Analiza seo

Analiza seo

Analiza seo este un proces prin care se verifica gradul de optimizare onpage si offpage  al unui site web pentru depistarea eventualelor probleme. In urma acestei analize se stabileste daca pagina web respecta toate criteriile si ce modificari trebuiesc facute pentru a ajunge in topul motoarelor de cautare.

Ce cuprinde analiza seo? – analiza meta tag-urilor, relevantei si densitatii cuvintelor cheie; – analiza tag-urilor html (h1,h2,h3,h4,h5,h6) si a atributelor ALT pentru imagini; – cautarea continutului duplicat si continutului ascuns / cloacking; – analiza Keyword Stuffing (cuvinte cheie folosite in mod excesiv in continut sau in titlul paginii); – verificarea versiunilor lingvistice; – verificarea fisierului sitemap (harta site) si fisierului robots.txt (identificarea restrictiilor impuse motoarelor de cautare); – verificarea nivelului de indexare al site-ului; – analiza linkurilor interne si externe (linkuri seo friendly, redirectionari, erori de tipul 4XX); – verificarea problemelor legate de server si nume de domeniu (varsta, penalizari, spamming, erori de tip 5XX); – verificarea vitezei de incarcare a paginilor; – analizarea concurentei  (stabilirea principalilor competitori si a concurentei pentru expresiile cheie).  

Analiza seo este gratuita. Daca doriti o analiza seo pentru site-ul dumneavostra nu ezitati sa ma contactati telefonic: 0721339955 sau prin intermediul formularului de contact.

Analiza seo
5 (100%) 4 votes